Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Asperges met hardgekookte eieren en garnaaltjes

Ingrediënten voor 2 personen

  • garnalen: 200 g (gepeld)
  • asperges: 750 g
  • ei: 2
  • peterselie: 0,5 (bussel)
  • yoghurt: 1 el
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Schil de asperges en snij de harde onderkant af. Kook ze beetgaar in 10-15 minuten.
  2. Kook de eieren hard in 8-10 minuten. Pel de eieren als ze voldoende afgekoeld zijn en prak ze met een vork. Schep er wat yoghurt onder om het smeuïg te maken. Meng de gepelde garnalen en de fijngesnipperde peterselie eronder. Breng op smaak met peper er zout.
  3. Leg de asperges op een bord en werk af met het ei-garnalenmengsel.
  4. Lekker met een stukje volkoren stokbrood.