Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Bloemkoolquiche

 

Ingrediënten voor 4 personen

  • kipfilet: 400 g
  • bladerdeeg: 1 (rol)
  • bloemkool: 1/2
  • broccoli: 1/2
  • geraspte mozzarella: 50 g
  • ei: 4
  • soja melk: 250 ml
  • olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper

Bereiding

  1. Maak de bloemkool en broccoli schoon en snij ze in kleine roosjes. Kook de roosjes in 3 tot 5 minuten beetgaar. Laat goed uitlekken.
  2. Snij de kipfilet in kleine stukjes en bak goudbruin in een pan met olie.
  3. Klop de eieren los met de melk. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
  4. Leg het bladerdeeg in een taartvorm. Prik gaatjes in de onderkant en verdeel de bloemkool, broccoli en kip erover. Giet het eimengsel erover en bestrooi met de geraspte mozzarella.
  5. Zet 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.