Ingrediënten voor 4 personen
- kipfilet: 400 g
- bladerdeeg: 1 (rol)
- bloemkool: 1/2
- broccoli: 1/2
- geraspte mozzarella: 50 g
- ei: 4
- soja melk: 250 ml
- olijfolie
- nootmuskaat
- peper
Bereiding
- Maak de bloemkool en broccoli schoon en snij ze in kleine roosjes. Kook de roosjes in 3 tot 5 minuten beetgaar. Laat goed uitlekken.
- Snij de kipfilet in kleine stukjes en bak goudbruin in een pan met olie.
- Klop de eieren los met de melk. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
- Leg het bladerdeeg in een taartvorm. Prik gaatjes in de onderkant en verdeel de bloemkool, broccoli en kip erover. Giet het eimengsel erover en bestrooi met de geraspte mozzarella.
- Zet 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.