Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Bospaddenstoelensoep

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • bospaddenstoelen: 250 g
  • rode ui: 0,5
  • light sojaroom: 65 ml
  • witte wijn: 50 ml
  • teen look: 0,5
  • zoutarme bouillon: 250 ml
  • peterselie
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  1. Snipper de ui en de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.
  2. Verhit de olie in een grote pan en bak de ui glazig. Voeg de look toe en bak nog even mee. Voeg de paddenstoelen toe en bak 10 minuten zachtjes al roerend. Voeg de wijn toe en laat inkoken tot de helft van de wijn verdampt is. Voeg als laatste de bouillon toe en laat het geheel nog 10 minuten koken.
  3. Mix de soep fijn. Voeg de room toe en breng de soep opnieuw aan de kook.
  4. Breng op smaak met peper. Werk af met de peterselie.
  5. Lekker met volkoren stokbrood.