Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Brownie

Ingrediënten

  • Pure chocolade: 120 g + 30 g
  • Bloem: 120 g
  • Donkerbruine suiker : 100 g
  • Kristalsuiker: 100 g
  • Plantaardige melk: 250 ml
  • Plantaardige yoghurt: 110 g
  • Plantaardige boter: 60 g
  • Cacaopoeder (100%): 60 g
  • Noten naar keuze: 30 g
  • Bakpoeder: 1,5 tl 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Hak de noten en 30 g chocolade in stukken.
  3. Meng alle droge ingrediënten: de donkerbruine suiker, kristalsuiker, bloem, bakpoeder, cacaopoeder, chocolade en noten.
  4. Smelt de rest van de chocolade (120 g) en de boter en meng met de plantaardige yoghurt en melk.
  5. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten. Roer voorzichtig om.
  6. Vet een bakvorm van 20 x 20 cm in met plantaardige boter of olie en stort het beslag erin. Strooi er nog wat grof zeezout overheen.
  7. Bak de brownie in 30 - 45 minuten gaar. Check na 30 minuten of je brownie al gaar is. Dit doe je door met een mespunt in de brownie te prikken. Blijft er nog beslag aan plakken? Dan moet hij nog even verder bakken. Komt het mespunt er proper uit? Dan is je brownie klaar.