Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Chiapudding met frambozen

Ingrediënten voor 2 personen

  • magere of halfvolle melk: 250 ml (of een plantaardig alternatief)
  • frambozen: 125 g (vers of uit diepvries)
  • chiazaad: 4 el
  • magere of halfvolle yoghurt: 250 g (Griekse, natuur of plantaardige)

Bereiding

  1. Voeg de melk of het plantaardig alternatief en de frambozen samen in een blender en mix tot een glad geheel.
  2. Doe het mengsel in een kom en roer er de chiazaadjes onder.
  3. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven voor je het serveert.
  4. Verdeel de yoghurt over 2 potjes en giet de chiapudding hierover.

Tip: heb je graag een crunchy bite? Werk dan af met granola of muesli als topping.

Weinig tijd ’s morgens? De perfecte chiapudding, maak je de avond voordien en laat je een nachtje in de koelkast staan. ’s Ochtends heb je dan een snel en lekker ontbijt.