Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Crumble van gestoofde groenten

Ingrediënten voor 2 personen

  • wortel: 1 kleine
  • selder: 1 kleine
  • knolselder: 1 kleine
  • ui: 1 kleine
  • sinaasappel: 1 kleine (biologische)
  • noten: 75 g
  • ongezouten boter: 50 g
  • bloem: 35 g
  • Parmezaanse kaas: 25 g
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  1. Snij alle groenten in stukken. Hoe kleiner de stukjes, hoe sneller ze gaar zijn. Rasp de sinaasappel en pers ze uit.
  2. Stoof de groenten samen met de helft van de sinaasappelschil en het sap gaar in een hete pan met olie. Zorg ervoor dat je groenten beetgaar blijven en niet te plat worden. Breng op smaak met peper .
  3. Hak de noten in stukken en doe de helft ervan bij de groenten. Doe het groenten-notenmengsel in een ovenschotel.
  4. Meng de boter, bloem, Parmezaanse kaas, de rest van de noten en de rest van de sinaasappelschil en het sap. Breng op smaak met nog wat peper.
  5. Doe het deeg over de groenten en zet een tiental minuten in een voorverwarmde oven op 200°C tot je een mooi korstje krijgt.
  6. Lekker met gebakken aardappelen of puree.