Ingrediƫnten voor 2 personen
- varkenshaasje: 300 g
- rijst: 125 g (volkoren basmati of zilvervliesrijst)
- prinsessenbonen: 100 g
- wortel: 2
- rode paprika:1
- ui: 1
- kokosmelk: 200 ml (light, max. 10% vet)
- water: 80 ml
- olijfolie
- rode currypasta: 2 tl
Bereiding
- Kook de prinsessenbonen 2 minuten voor en koel af onder koud stromend water.
- Snij de wortel in schijfjes en de paprika in reepjes. Snij de ui in fijne halve ringen en het varkenshaasje in repen of blokjes.
- Kook de basmati- of zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Fruit de ui 5 minuten in een pan samen met het vlees. Voeg de rode currypasta toe en bak kort mee. Voeg de kokosmelk, het water, de wortel, paprika en de bonen toe. Laat circa 15 minuten sudderen op een zacht vuurtje tot het vlees gaar is. Breng op smaak met peper.