Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Engelse worst met puree: bangers mash

Ingrediënten voor 2 personen

  • worst: 200 g
  • aardappelen: 500 g (bloemig)
  • boter (klont)
  • crème fraîche: 65 ml
  • peterselie: 0,5 (bussel)
  • melk (scheut)
  • mosterd: 2,5 tl
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de puree door de aardappelen te stampen samen met de crème fraîche, klontje boter, scheut melk en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout en de fijngesnipperde peterselie.
  2. Bak de worsten gaar in een hete pan zonder olie.
  3. Serveer de worst samen met de puree.

Tip: dit typische Engelse gerecht bevat weinig groenten. Fijngesneden (voorgekookte) wortels, gebakken ui en (voorgekookte) erwtjes onder de puree zorgen voor meer bite en je krijgt ineens wat extra vitamientjes binnen!