Ingrediënten voor 2 personen
- lamsfilet: 200 g
- tagliatelle : 150 g (volkoren)
- cassisbessen: 75 g
- broccoli: 0,5
- aubergine: 0,5
- ui: 0,5
- rode confituur: 0,5 el
- bruine roux
- lamsbouillon: 125 ml
- peper
- zout
Bereiding
- Snij de groenten in grove stukken en maak er een spiesje van. Dit kan met alle groenten worden gedaan. Stoom de groenten ongeveer 8 minuten.
- Warm de lamsbouillon op. Doe hier de cassisbessen bij en laat zachtjes koken gedurende 15 minuten. Voeg de confituur toe en mix het geheel. Dik het aan met een bruine roux mix.
- Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bak de lamsfilet langs beide kanten gedurende 3 minuten en breng op smaak met peper en zout.
Tip: ook lekker met andere groenten zoals maïs, courgette, paprika...