Ingrediënten voor 2 personen
- kipfilet: 2 (enkele)
- courgettes: 1
- banaan: 1
- plattekaas: 150 g (mager)
- magere room of sojaroom: 1 el
- olijfolie: 1 el
- tijm: 2 klp
- paprikapoeder: 2 klp
- citroensap: 1 klp
- kerriepoeder: 1klp
- komijn: ½ klp
- enkele sprietjes bieslook
- peper en zout
Bereiding
Bestrijk de kipfilets met olijfolie en bestrooi met tijm en paprikapoeder.
Bak de kipfilets op de barbecue gedurende 8 à 10 min. aan elke zijde. Kruid met peper er zout.
Snij de courgettes in de lengte in vieren. Strijk ze lichtjes in met olijfolie en leg ze 5 à 6 min. op de grill.
Plet de banaan en besprenkel met citroensap. Meng de banaan met de kaas en de room, kruid met kerriepoeder, komijn en peper. Strooi er de versnipperde bieslook over.