Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Gestoofde groenten met yoghurt en gehakt

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • gehakt : 200 g
  • aardappelen: 400 g
  • sperziebonen: 250 g
  • tomaat: 2
  • aubergine: 0.5
  • Griekse yoghurt: 250 g
  • teen look: 2
  • olijfolie
  • paprikapoeder: 0,5 el
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en snij in stukken. Aubergine in blokjes van circa 2 cm, de aardappelen en tomaten in 4.
  2. Verhit de olijfolie en voeg de aubergine, bonen en aardappelen toe. Bak dit circa 3 minuten. Voeg daarna de look, tomaat en een halve eetlepel paprikapoeder erbij samen met een klein kopje water. Breng alles aan de kook en laat ongeveer 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak ondertussen het gehakt (of gehaktballetjes).
  4. Verdeel de groenten en het gehakt over de borden en schep de yoghurt erop. Breng eventueel verder op smaak met paprikapoeder.