Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Gewokte lentegroentjes met varkensvlees en quinoa

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • varkensvlees: 200 g

  • quinoa: 130 g

  • courgette: 1 venkel: 1

  • ui: 1

  • groentebouillon: 250 ml

  • olijfolie

  • paprikapoeder

  • peper

  • zout

Bereiding

  1. Kook de quinoa gaar in de groentebouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Snij het varkensvlees intussen in reepjes. Bak bruin in wat olijfolie. Breng op smaak met peper en paprikapoeder. Haal uit de pan en hou aan de kant.

  3. Was de groenten en snij als volgt:
    - courgette in halve ringen
    - venkel in fijne reepjes
    - ui in kleine stukjes.

  4. Houd wat venkelgroen bij voor de versiering.

  5. Fruit de ui in een wokpan. Voeg de venkel erbij en laat gedurende enkele minuten bakken.  Voeg de courgette toe en laat verder bakken tot alles gaar is. Voeg een beetje kookvocht van de quinoa toe. Meng het varkensvlees met de groenten en kruid verder af met peper en zout.

  6. Snij het venkelgroen fijn en strooi over de pan als afwerking.