Ingrediƫnten voor 2 personen
- kipfilet: 200 g
- spinazietagliatelle: 150 g
- tomaat: 2 kleine
- spinazie: 200 g
- Parmezaanse kaas
- teen look: 1,5
- olijfolie
- basilicum: 0,5 (kleine bussel)
- gember: verse
- peper
- paprikapoeder
Bereiding
- Snij de kip in grove blokjes, bak deze langzaam in een pan met olie en kruid goed met peper en paprikapoeder.
- Kook de spinazietagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Rol de basilicum op (houd enkele blaadjes apart om af te werken) en snij deze in reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.
- Giet de pasta af en voeg de tomatenblokjes en de basilicum eraan toe. Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met peper.
- Rasp de gember (naar eigen smaak) en snipper de look en voeg deze aan de kip toe. Laat 2 minuten meebakken, voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Meng vervolgens alles met de pasta.
- Werk het gerecht op het bord af met wat basilicum en strooi er wat Parmezaanse kaas over.