Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Kipfilet met yoghurtsaus

Ingrediënten voor 2 personen

  • kipfilet: 200 g (of kalkoenfilet)
  • mager of halfvolle yoghurt: 200 ml
  • ui: 1 (grote)
  • citroensap: 1 tl
  • teen look: 1
  • olijfolie
  • Provençaalse kruiden: 1 tl
  • peterselie
  • bieslook
  • basilicum
  • peper

Bereiding

  1. Bak de kip in een pan met olie. Snij ondertussen de ui in ringen en doe die tegen het einde bij de kip in de pan. Breng op smaak met peper en Provençaalse kruiden.
  2. Meng voor de saus de yoghurt met het citroensap, de geperste look, de peterselie, bieslook en basilicum.
  3. Lekker met gekookte of gebakken aardappelen en een slaatje.