Ingrediënten voor 2 personen
kipfilet: 250 g
volkoren pitabroodjes: 4
ijsbergsla: 0,5
rode paprika: 0,5
maïs: 0,5 (blikje)
magere witte yoghurt: 85 g
bieslook
olijfolie: 0,5 el
knoflookteentje: 0,5
paprikapoeder
cayennepeper
Bereiding
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Snij de paprika in blokjes. Laat de maïs uitlekken.
Snij de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie en bak de stukjes kip erin. Strooi er een beetje peper en paprikapoeder op.
Maak een sausje van de yoghurt met een lepel olijfolie, de geperste look en cayennepeper.
Warm de broodjes op in de (microgolf)oven of in de broodrooster. Snij de broodjes aan de bovenkant open. Schep er de ingrediënten en een beetje saus in. Of plaats alle ingrediënten in schaaltjes op tafel zodat iedereen zijn eigen pita kan samenstellen.