Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Macaroni met zalm

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • tomaten: 2

  • bosuitjes: 1

  • macaroni: 200 g (volkoren)

  • olijfolie: 2 el

  • verse zalmfilet: 200 g

  • rozemarijn: 0,5 el (fijngehakt)

  • peper (versgemalen)

Bereiding

  1. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Kook de macaroni in een grote pan in ruim kokend water beetgaar.
  2. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin. Strooi er wat peper over en leg ze op een bord.
  3. Verhit de andere helft van de olijfolie in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn gedurende zowat 2 minuten. Schep de tomatenblokjes erdoor en laat het geheel op matig hoog vuur 3 tot 5 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met peper.
  4. Verdeel de zalm met een vork in stukjes. Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor. Serveer de pasta in diepe borden.