Ingrediënten voor 2 personen
- kipfilet: 200 g
- radijzen: 0,5 (bussel)
- mango: 0,5
- sla: 0,5 (krop naar keuze)
- citroen: 0,5 (sap)
- koriander: 0,5 (bussel verse)
- olijfolie: 1,5 el
- tabasco (naar smaak)
- roze peperkorrels: 0,5 tl
- zoutvervanger zoals Losalt, K-sel, herbamare natriumarm… (hoef je niet per se een zoutarm dieet te volgen kan je dit vervangen door keukenzout)
Bereiding
- Was de radijzen en schil de mango. Snij allebei in blokjes.
- Meng de olijfolie en het citroensap met de fijngesnipperde koriander en de gemalen roze peper. Breng op smaak met de zoutvervanger en een paar druppels tabasco (optioneel). Meng de dressing onder de mango en de radijsjes. Laat 2 uur marineren in de koelkast voor de beste smaak.
- Grill ondertussen de kippenfilets. serveer met de sla en de radijsjes.