Ingrediënten voor 2 personen
- ei: 4
- champignons: 100 g
- tomaat: 2
- lente ui: 2
- rode paprika: 0,5
- courgette: 0,5
- olijfolie
- halfvollemelk : 2 el
- peper
- zoutvervanger zoals Losalt, K-sel, herbamare natriumarm…
Bereiding
- Snij de champignons, paprika, courgette, tomaten en lente-ui in stukken.
- Verwarm de olijfolie in een antikleef pan. Bak hierin de champignons. Voeg de paprika en courgetten toe. Laat een 5 tal minuten bakken. Voeg de tomaat en lente-ui toe en zet het vuur zacht.
- Kluts de eieren met de melk, peper en de zoutvervanger en voeg deze toe aan de pan. Zet een deksel of groot bord op de pan en laat de omelet rustig bakken. Draai de omelet eventueel om.
- Lekker met volkorenbrood.
Tip: hoef je niet per se een zoutarm dieet te volgen? Dan kan je gewoon zout gebruiken als je wil