Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Pangasiusfilet en venkel in papillot

Ingrediënten voor 2 personen

  • pangasiusfilets: 4
  • venkel: 250 g
  • citroen: ½ (sap)
  • sjalot: 0,5 (fijngesnipperd)
  • olijfolie: 0,5 dl
  • mosterd: 1 tl
  • verse bieslook: 1 tl (verse - fijngesnipperd)
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in licht gezouten water 5 min.
  2. Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de mosterd, de sjalot en de bieslook. Kruid dit mengsel met peper en zout volgens smaak.
  3. Neem 2 vellen aluminiumfolie en verdeel er stukken licht voorgekookte venkel over. Leg op de venkel 1 stuk pangasiusfilets en besprenkel met het olijfoliemengsel. Plooi de aluminiumfolie goed dicht en laat 30 min. gaar worden op de barbecue.
  4. Geef er een stukje gegrild brood bij.