Ingrediënten voor 2 personen
- pangasiusfilets: 4
- venkel: 250 g
- citroen: ½ (sap)
- sjalot: 0,5 (fijngesnipperd)
- olijfolie: 0,5 dl
- mosterd: 1 tl
- verse bieslook: 1 tl (verse - fijngesnipperd)
- peper
- zout
Bereiding
- Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in licht gezouten water 5 min.
- Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de mosterd, de sjalot en de bieslook. Kruid dit mengsel met peper en zout volgens smaak.
- Neem 2 vellen aluminiumfolie en verdeel er stukken licht voorgekookte venkel over. Leg op de venkel 1 stuk pangasiusfilets en besprenkel met het olijfoliemengsel. Plooi de aluminiumfolie goed dicht en laat 30 min. gaar worden op de barbecue.
- Geef er een stukje gegrild brood bij.