Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Pasta met geroosterde radijsjes uit de oven

Ingrediënten voor 2 personen

  • pasta: 150 g (glutenvrije, pasta naar keuze, penne, spaghetti, tagliatelle...)
  • Parmezaanse kaas: 100 g
  • ei: 2
  • radijzen: 1 (bussel)
  • rucola: 75 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Was de radijzen en snij ze, afhankelijk van de grootte, in 2 of in 4. Verdeel ze over een bakplaat en besprenkel met goed wat olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Rooster ze 20 minuten. Schep halverwege even om.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Kluts de eieren en meng de Parmezaanse kaas eronder. Breng op smaak met peper en zout. Roer de warme pasta en radijsjes erdoor. Werk af met de rucola.

Tip: ook lekker met gekookte ham of spekjes bij!