Ingrediënten voor 2 personen
- pasta: 150 g (volkoren, pasta naar keuze, penne, spaghetti, tagliatelle...)
- Parmezaanse kaas: 100 g
- ei: 2
- radijzen: 1 (bussel)
- rucola: 75 g
- olijfolie
- peper
- zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de radijzen en snij ze, afhankelijk van de grootte, in 2 of in 4. Verdeel ze over een bakplaat en besprenkel met goed wat olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Rooster ze 20 minuten. Schep halverwege even om.
- Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kluts de eieren en meng de Parmezaanse kaas eronder. Breng op smaak met peper en zout. Roer de warme pasta en radijsjes erdoor. Werk af met de rucola.
Tip: ook lekker met gekookte ham of spekjes bij!