Ingrediƫnten voor 2 personen
- penne: 150 g (volkoren)
- erwten: 150 g (diepvries)
- paprika: 1
- ui: 0,5
- room: 126 ml (soja )
- tomatenpuree: 20 g (blik)
- geraspte kaas: 20 g
- teen look: 0,5
- groentebouillon: 1/2 blokje
- olijfolie
- peper
- zout
Bereiding
- Kook de penne beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Verhit de olijfolie en bak de ui en paprika gaar. Doe er de erwtjes net voor het einde van de kooktijd bij.
- Meng de geconcentreerde tomatenpuree met de room. Breng op smaak met de geperste knoflook, het verkruimeld bouillonblokje, de kaas en wat peper en zout. Voeg toe aan de groenten en warm even op.
- Serveer de pasta met de saus in een diep bord.