Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Penne met tomatenroomsaus en kaas

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • penne: 150 g (volkoren)
  • erwten: 150 g (diepvries)
  • paprika: 1
  • ui: 0,5
  • room: 126 ml (soja )
  • tomatenpuree: 20 g (blik)
  • geraspte kaas: 20 g
  • teen look: 0,5
  • groentebouillon: 1/2 blokje
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Kook de penne beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Verhit de olijfolie en bak de ui en paprika gaar. Doe er de erwtjes net voor het einde van de kooktijd bij.
  3. Meng de geconcentreerde tomatenpuree met de room. Breng op smaak met de geperste knoflook, het verkruimeld bouillonblokje, de kaas en wat peper en zout. Voeg toe aan de groenten en warm even op.
  4. Serveer de pasta met de saus in een diep bord.