Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Prinsessenbonensalade met ei en citroen

 

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • ei: 2

  • prinsessenbonen: 400 g

  • olijven: 5 (gevulde)

  • citroen: 1

  • olie: 1 el

  • honing: 2 tl

  • peper

Bereiding

  1. Maak de prinsessenbonen schoon en snij ze in 2. Kook de boontjes beetgaar in 8-10 minuten.

  2. Kook ondertussen de eieren hard in 10 minuten.

  3. Maak de dressing door het citroensap, de olie, de honing en de peper te mengen. Snij de olijven in stukjes en meng samen met de prinsessenbonen onder de dressing.

  4. Snij de eieren in partjes en schep voorzichtig onder de boontjes.

  5. Lekker met volkoren stokbrood, of met gebakken of gekookte aardappelen.

Tip: heb je graag een beetje vlees? Spek gaat goed bij het slaatje, net als een sappige kipfilet.