Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Prinsessenbonensalade met ei en citroen

 

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • ei: 2

  • prinsessenbonen: 400 g

  • olijven: 5 (gevulde)

  • citroen: 1

  • olie: 1 el

  • honing: 2 tl

  • peper

Bereiding

  1. Maak de prinsessenbonen schoon en snij ze in 2. Kook de boontjes beetgaar in 8-10 minuten.

  2. Kook ondertussen de eieren hard in 10 minuten.

  3. Maak de dressing door het citroensap, de olie, de honing en de peper te mengen. Snij de olijven in stukjes en meng samen met de prinsessenbonen onder de dressing.

  4. Snij de eieren in partjes en schep voorzichtig onder de boontjes.

  5. Lekker met volkoren stokbrood, of met gebakken of gekookte aardappelen.

Tip: heb je graag een beetje vlees? Spek gaat goed bij het slaatje, net als een sappige kipfilet.