Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Quiche met asperges en hamblokjes

Ingrediënten voor 2 personen

  • bladerdeeg
  • asperges: 500 g (groene)
  • gekookte hamblokjes: 75 g
  • room: 100 ml (soja)
  • ei: 1
  • peterselie: 0,5 (bosje)
  • kervel: 0.5 (bosje)
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Snij de asperges in stukken en kook ze beetgaar in kokend water. Laat ze goed uitlekken.
  2. Snipper de kervel en de peterselie fijn. Meng onder het ei en de room tot je een mooi beslag krijgt. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Leg het bladerdeeg in een taartvorm. Prik gaatjes in de onderkant en leg er de asperges op. Verdeel de hamblokjes over de asperges en giet het eimengsel erover.
  4. Zet 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  5. Lekker met een fris slaatje bij.