Ingrediënten voor 2 personen
- ravioli: 250 g (verse)
- tomatenblokjes: 400 g
- rode ui: 1
- rode paprika: 1
- geraspte kaas: 25 g
- mascarpone: 4 el
- olijfolie
- Italiaanse kruiden: 1 tl
- peper
- zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de ravioli beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snipper de ui fijn en was en snij de paprika in blokjes.
- Bak de ui glazig in een hete pan met olie. Voeg de paprika toe en bak een 5-tal minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, de mascarpone en de kruiden toe. Meng goed door elkaar en laat het geheel zachtjes pruttelen tot de paprika gaar is.
- Meng de ravioli onder de saus en schep alles in een ovenschaal. Strooi er de geraspte kaas over en bak zo'n 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.