Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Rijstpap

Ingrediënten voor 2 personen

  • kokosmelk: 400 ml (uit blik)
  • dessertrijst: 60 g
  • vanille-extract: 1/3 tl
  • capsule saffraan: 0,5 (van 0,1 g)
  • agavesiroop: 1,5 el
  • snuifje zout

Bereiding

  1. Zet de kokosmelk in een pot op het vuur.
  2. Voeg de dessertrijst toe en blijf roeren tot de rijst wat zachter is.
  3. Opgelet: zeker in het begin moet je blijven roeren, anders brandt de rijst aan op de bodem.
  4. Voeg het vanille-extract, de saffraan, de agave en een snuifje zout toe.
  5. Laat nog 20 minuten pruttelen, maar roer geregeld goed door om aanbranden te voorkomen.
  6. Deze rijstpap is lauw het lekkerst. Zo blijft de kokosmelk goed vloeibaar.
  7. Eet je ze koud, dan wordt het een iets vastere pap, omdat de kokosmelk wat stolt.

Dit recept komt uit het kookboek ‘Plantaardig koken’ van PLANTBEEST by TARTELIES.