Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Salade met varkenshaasreepjes en venkel

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • varkenshaasje: 200 g
  • venkel: 2 (knol)
  • sinaasappel: 2
  • pijnboompitten: 1 el
  • honing: 1 el
  • mosterd: 1 tl
  • olijfolie: 1 el
  • peper

Bereiding

  1. Snij de sinaasappels in stukken en verwijder de vliesjes. Vang het sap op in een kom. Maak de dressing door het sinaasappelsap te mengen met de honing en de mosterd.
  2. Snij de venkel in fijne reepjes. Meng de sinaasappelstukjes met de venkel en de dressing. Zet afgedekt in de koelkast.
  3. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan zonder olie.
  4. Snij het vlees in lapjes en breng op smaak met peper. Bak het vlees gaar in een pan met olie.
  5. Serveer samen met de venkelsalade en werk af met de pijnboompitten.
  6. Lekker met volkoren pasta.

Tip: de vakterm voor het snijden van sinaasappels en het verwijderen van de vliesjes is 'peller Ć  vif'.