Ingrediƫnten voor 2 personen
- chipolata: 2
- aardappelen: 400 g
- champignons: 125 g
- raapjes: 3
- wortel: 1 (kleine)
- ui: 0,5
- tomatenpuree: 0,5 el
- bouillon: 125 ml
- peterselie
- olijfolie
- peper
- zout
Bereiding
- Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Snipper de ui. Schil de raapjes en de wortel en snij in stukken. Snij de champignons in plakjes. Hak de peterselie fijn.
- Fruit de ui op een middelhoog vuur in een grote pan of pot. Bak de champignons mee. Voeg na 2 minuten de wortel, raapjes en aardappelen toe. Voeg er de tomatenpuree aan toe en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout.
- Blus met de bouillon en laat het geheel zachtjes pruttelen tot de groenten gaar zijn.
- Bak ondertussen de chipolata's gaar. Serveer bij het stoofpotje en werk het geheel af met de peterselie.