Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Snel stoofpotje van raapjes, wortel en chipolata

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • chipolata: 2
  • aardappelen: 400 g
  • champignons: 125 g
  • raapjes: 3
  • wortel: 1 (kleine)
  • ui: 0,5
  • tomatenpuree: 0,5 el
  • bouillon: 125 ml
  • peterselie
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Snipper de ui. Schil de raapjes en de wortel en snij in stukken. Snij de champignons in plakjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Fruit de ui op een middelhoog vuur in een grote pan of pot. Bak de champignons mee. Voeg na 2 minuten de wortel, raapjes en aardappelen toe. Voeg er de tomatenpuree aan toe en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Blus met de bouillon en laat het geheel zachtjes pruttelen tot de groenten gaar zijn.
  4. Bak ondertussen de chipolata's gaar. Serveer bij het stoofpotje en werk het geheel af met de peterselie.