Ingrediƫnten voor 2 personen
- pompoen: 375 g (in stukjes)
- olijfolie: 1 el
- knoflookteentje: 0,5 (fijngehakt)
- wortel: 0,5 (in blokjes)
- bleekselderij: 1 (stengels)
- sperziebonen: 100 g (gehalveerd)
- Indiase curry: 1 el
- volkoren pasta
- tomaten: 0,5 (blik, gepelde)
- sojaroom: 65 ml
Bereiding
- Verhit de olie in een grote braadpan. Bak de ui met de knoflook en wortel enkele minuten al omscheppend. Schep de bleekselderij, pompoen en sperziebonen erdoor. Roer de curry en de pasta erdoor en doe de tomaten met het sap erbij.
- Stoof de groenten afgedekt in 20-30 minuten beetgaar. Roer dan de sojaroom erdoor en verwarm het geheel nog enkele minuten.
- Lekker met rijst, couscous of Turks brood.