Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Stoofpotje met wortelen en knolselder

Ingrediënten voor 2 personen

  • knolselder: 275 g
  • wortelen: 275 g

  • sesamolie: ¼ kopje

  • gember: 0,5 kl (vers, gehakt)

  • anijszaadjes: 1/3 kl

  • warm water: 2 kopjes

  • zeezout: 1 kl

  • lookpoeder: ½ kl

  • arrowroot: ½ el  (alternatief bindmiddel)

Bereiding

  1. De wortelen en de knolselder schoonmaken en in blokjes snijden.
  2. De kookpan verwarmen met olie, de gember, de anijs en de wortelblokjes toevoegen. En 3 minuten op een hoog vuur stoven.
  3. De knolselder toevoegen. Het warme water erover gieten, op smaak brengen met zeezout en afdekken. Op een zacht vuurtje 30 minuten laten pruttelen.
  4. Het lookpoeder toevoegen. De arrowroot oplossen in 2 eetlepels water, goed mengen en het stoofpotje ermee binden.