Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Varkensmignonette met komkommer-yoghurtslaatje

Ingrediënten voor 2 personen

  • varkensmignonette: 200 g
  • komkommer: 1
  • pijpajuintje: 1
  • yoghurt: 2 el
  • pistachenootjes: 10
  • citroensap
  • olijfolie
  • venkelzaad
  • dille (vers)
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de komkommer in zeer fijne schijfjes. Rooster de venkelzaadjes en pistachenootjes in een pan zonder olie.
  2. Yoghurtsausje bereiden: pers lookteentjes uit en voeg de yoghurt, venkelzaadjes, fijngesneden pijpajuin en pistachenootjes toe. Breng op smaak met wat citroensap en peper. Voeg de komkommer toe aan het sausje.
  3. Kruid de varkensmignonette met peper en zout en bak de sneden aan elke zijde bruin in de olijfolie. Laat het vlees daarna verder garen in de oven voor ongeveer 5 tot 6 minuten. Bestrooi net voor het serveren met de dille.
  4. Lekker met Griekse pasta of gekookte aardappelen.