Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Vis met kervelpesto

Ingrediënten voor 2 personen

  • kabeljauwfilet: 200 g
  • wortel: 0,5
  • kervel: 0,5 (bussel)
  • ui: 0,5
  • koolrabi: 0,5
  • pijnboompitten: 25 g
  • pecorino: 2 el (of Parmezaanse kaas)
  • teen look: 0,5
  • olijfolie: 70 ml
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200° C.
  2. Voeg alle ingrediënten voor de pesto in een kom: de kervel, geroosterde pijnboompitten, geperste look, kaas en de olijfolie. Mix tot je een homogene pasta krijgt. Voeg nog wat extra water toe als de pesto te droog is. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schil de koolrabi en de wortel en snij in lange smalle reepjes. Snipper de ui fijn. Verdeel de koolrabi, de wortel en de ui over de aluminiumfolie.
  4. Wrijf de vis droog en bestrijk met de pesto. Leg de vis op de groentjes en vouw de pakketjes dicht (maar laat nog een beetje ruimte over). Bak de vis gaar in ongeveer 20 minuten in de oven.
  5. Lekker met gebakken aardappelen of puree.