Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Vis met vijgensaus

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • vis: 200 g (filet)
  • vijgen: 200 g
  • room: 50 ml (soja)
  • witte wijn: 50 ml
  • ketchup: 1 tl (tomaat)
  • visbouillon: 250 ml
  • paprikapoeder: 1 tl
  • chilipoeder
  • peper

Bereiding

  1. Schil de vijgen en snij ze in stukjes.
  2. Breng de bouillon aan de kook en leg hierin de visfilets. Laat de vis 5 minuten zachtjes koken.
  3. Doe ondertussen de vijgen, room, wijn, ketchup, peper, paprikapoeder en chilipoeder in een pan en warm dit langzaam op.
  4. Serveer de vis samen met de saus.
  5. Lekker met een frisse salade en pasta.