Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Visbrochette

Ingrediënten voor 2 personen

  • vis: 250 g
  • gele paprika: 50 g

  • groene paprika: 50 g

  • rode paprika: 50 g

  • champignons: 100 g

  • citroen: 0,5 (sap)

  • ui: 0,5

  • olie: 50 ml

  • azijn: 25 ml

  • komijn (mespunt)

  •  tijm

  • rozemarijn

  • peper

Bereiding

  1. Spoel de vis, droog hem en snijd hem in reepjes van 3 cm.
  2. Was de paprika’s, verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd ze in stukken.
  3. Snijd de ui in vieren en duw de ui uiteen in losse schijfjes.
  4. Was de champignons en besprenkel ze met citroensap.
  5. Rijg de vis aan een roosterpen, afgewisseld met een stukje groente (paprika, ui, champignons).
  6. Marineer de brochettes in een mengsel van olie, azijn, citroensap, tijm, komijn, rozemarijn en peper. Dek af en plaats in een koelkast.
  7. Laat 1 uur uitlekken en grill in de oven of grill-toestel.