Ingrediënten voor 2 personen
- vis: 250 g
gele paprika: 50 g
groene paprika: 50 g
rode paprika: 50 g
champignons: 100 g
citroen: 0,5 (sap)
ui: 0,5
olie: 50 ml
azijn: 25 ml
komijn (mespunt)
tijm
rozemarijn
peper
Bereiding
- Spoel de vis, droog hem en snijd hem in reepjes van 3 cm.
- Was de paprika’s, verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd ze in stukken.
- Snijd de ui in vieren en duw de ui uiteen in losse schijfjes.
- Was de champignons en besprenkel ze met citroensap.
- Rijg de vis aan een roosterpen, afgewisseld met een stukje groente (paprika, ui, champignons).
- Marineer de brochettes in een mengsel van olie, azijn, citroensap, tijm, komijn, rozemarijn en peper. Dek af en plaats in een koelkast.
- Laat 1 uur uitlekken en grill in de oven of grill-toestel.