Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Volkorenpasta met gerookte zalm

Ingrediënten voor 2 personen

  • gerookte zalm: 200 g
  • pasta: 150 g (volkoren)
  • champignons: 250 g
  • sjalot: 2
  • room: 100 ml (soja)
  • teen look: 1
  • bieslook
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet er na het uitlekken wat olijfolie over zodat ze niet gaan kleven.
  2. Snij de sjalotten fijn en fruit ze in olijfolie tot ze lichtbruin zijn. Voeg de in schijfjes gesneden champignons toe en kruid met peper en zout.
  3. Voeg na een tiental minuten de room, geperste look en ¾ van de gehakte bieslook toe en laat nog even verder sudderen. Kruid met peper en zout.
  4. Dien de pasta op in borden, dek af met de champignonbereiding en leg er een snede gerookte zalm op. Werk af met de rest van de bieslook.