Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Zalm met aardappelen en broccoli uit de oven

Ingrediënten voor 2 personen

  • zalm: 300 g
  • aardappelen: 225 g (krieltjes of vastkokende aardappelen zoals Charlottes, Franceline of Nicola )
  • broccoli: 1
  • sjalot: 0,5
  • mosterd: 1 th
  • citroensap: 1 el
  • olijfolie: 30 ml
  • peper

Bereiding

  1. Laat de oven voorverwarmen op 200°C.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in 2, was de broccoli en snij ze in kleine stukjes.
  3. Neem een bakplaat en leg er de aardappelen op. Besprenkel met olijfolie en peper.
    Rooster gedurende 15 minuten.
  4. Wrijf de zalm in met olijfolie en peper. Haal de bakplaat uit de oven, voeg de zalm toe en rooster ongeveer 5 minuten tot de aardappelen zacht zijn.
  5. Draai de aardappelen om, voeg de broccoli toe en besprenkel opnieuw met olijfolie.
    Laat nog 2 à 3 minuten roosteren tot de zalm en broccoli bruin zijn.
  6. Klop het citroensap, de sjalot en mosterd met wat olie. Besprenkel het over de zalm en groenten.