Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Zalm met tomaat en broccoli

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • zalmmoten: 2

  • broccoli: 500 g

  • tomaten: 2

  • olijfolie: 1,5 el

  • peper (zwarte)

Bereiding

  1. Gaar de broccoli, snijd hem in roosjes en snijd de tomaten in kwartjes.
  2. Bak de zalmmoten in 2 el olijfolie, kruid ze met peper en schuif ze naar de kant van de pan, als ze bijna gaar zijn.
  3. Stoof de tomaat en de broccoli in de resterende olijfolie en kruid met flink wat peper uit de molen.
  4. Serveer met (eventueel in de schil) gekookte aardappelen.