Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Zalmfilet met broccoli, kaki en aardappelen

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • zalmfilet: 200 g
  • aardappelen: 4
  • prei: 1
  • broccoli: 1
  • kaki: 1
  • lente ui: 2
  • olijfolie
  • peterselie
  • tijm
  • rozemarijn
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Was de aardappelen, snij ze in blokjes en kook gaar in ongeveer 15 minuten. Giet af.  
  2. Spoel de broccoli en snij in roosjes. Kook in een paar minuten beetgaar in een bodempje water. 
  3. Bestrijk de zalmfilet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak in ongeveer 6 minuten gaar in een pan. 
  4. Snij de lente-ui en prei in dunne ringen. Stoof een paar minuten tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met tijm en rozemarijn. Snij de kaki in reepjes en voeg toe. Stoof nog een paar minuten verder tot de kaki beetgaar is. 
  5. Hak de peterselie fijn. Verdeel over de groenten en de aardappelen. Serveer met de zalmfilet. 

Tip: Heb je een stoommandje? Dan kan je de broccoli hierin gaar stomen. De vitamines zullen dan beter behouden blijven.