Ingrediƫnten voor 2 personen
- tofu: 200 g
- paprika: 1,5
- wortelen: 1,5
- appels: 1
- prei: 0,5
- mango: 0,5
- kokosmelk: 200 ml
- olijfolie
- bouillonblokje: 0,5
- kippenkruiden
- garam masala
- currypoeder
Bereiding
- Snij de tofu in blokjes en breng op smaak met de kippenkruiden en het currypoeder.
- Was de paprika en de prei. Snij de paprika in blokjes en de prei in ringen. Schil de appel en de mango en snij in blokjes.
- Bak de tofu op een hoog vuur goudbruin in 5 minuten in een hete pan met olie. Voeg de wortelen toe en laat 10 minuten op een laag vuur meestoven. Doe de paprika's erbij en bak nog 5 minuten mee. Voeg de prei, de garam masala, het bouillonblokje en de kokosmelk toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de appels en de mango toe en laat nog 10 minuten opstaan.
- Lekker met rijst.
Tip: snij de appels en de mango tijdens het stoven van de groenten. Zo bespaar je tijd en kan je nog sneller eten op tafel toveren.