Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Zoete aardappelstamppot met rauwe andijvie

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • vegetarische roerbakreepjes: 150 g
  • aardappelen: 2
  • zoete aardappel: 1
  • andijvie: 1 (krop)
  • ui: 1
  • melk: 100 ml
  • teen look: 1
  • olijfolie
  • chilipoeder
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij ze in stukken, kook ze gaar.
  2. Snipper de ui en bak in een pan met olie. Voeg tegen het einde de geperste look erbij. Voeg dan de roerbakreepjes toe en laat ze mee bakken.
  3. Was de andijvie en snij in fijne reepjes.
  4. Maak de puree met de gekookte aardappelen en de warme melk. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Meng de vegetarische reepjes en de andijvie onder de aardappelpuree. Breng verder op smaak met wat peper en chilipoeder.

Tip: je kan de vegetarische reepjes ook vervangen door spek of ham.