Ingrediƫnten voor 2 personen
- vegetarische roerbakreepjes: 150 g
- aardappelen: 2
- zoete aardappel: 1
- andijvie: 1 (krop)
- ui: 1
- melk: 100 ml
- teen look: 1
- olijfolie
- chilipoeder
- peper
- zout
Bereiding
- Schil de aardappelen en snij ze in stukken, kook ze gaar.
- Snipper de ui en bak in een pan met olie. Voeg tegen het einde de geperste look erbij. Voeg dan de roerbakreepjes toe en laat ze mee bakken.
- Was de andijvie en snij in fijne reepjes.
- Maak de puree met de gekookte aardappelen en de warme melk. Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de vegetarische reepjes en de andijvie onder de aardappelpuree. Breng verder op smaak met wat peper en chilipoeder.
Tip: je kan de vegetarische reepjes ook vervangen door spek of ham.