Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Gepocheerde vis met peterseliesaus

Ingrediënten voor 2 personen

  • vis: 200 g gefileerd (vb tong, pladijs, wijting,…)

  • magere yoghurt: 150 ml

  • mosterd: 1 kl

  • citroensap: 2 kl

  • peterselie: 2 el (gehakte)

  • visbouillon: 500 ml

  • citroen: enkele schijfjes (voor de versiering)
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Droog de gewassen stukken vis, pocheer ze gaar in de visbouillon gedurende ongeveer 15 minuten.

  2. Meng in een kom de yoghurt, de mosterd en het citroensap. Laat dit mengsel au bain marie goed opwarmen (maar niet koken). Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe. Schep de saus over de vis en versier met enkele schijfjes citroen.