Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden

Ingrediënten voor 2 personen

  • kalkoenfilet: 200 g
  • walnoten: 20 g
  • ui: 1
  • zoutarme kippenbouillon: 150 ml
  • peterselie: 4 el (vers)
  • bieslook: 4 el (vers)
  • koriander: 1 el (vers)
  • citroensap
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  1. Braad de kalkoenfilets in de olijfolie en voeg de gevogeltebouillon toe. Laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
  2. Stoof in een andere pan de gehakte ui in olijfolie en voeg daarna de gehakte peterselie, bieslook en koriander toe. Kruid met peper en giet enkele druppels van het citroensap erover. Voeg dan de gehakte walnoten toe.
  3. Leg de kalkoenfilets op een bord en doe er het walnotenmengsel over.
  4. Lekker met tagliatelle of volkoren spaghetti en een slaatje erbij.

Tip: je kan de kalkoen ook verder laten garen in de oven op 200°C.