Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Koolvisfilet met (kastanje)champignons

Ingrediënten voor 2 personen

  • koolvisfilet: 200 g
  • champignons: 150 g (kastanje)
  • light room: 100 ml (soja)
  • witte wijn: 50 ml
  • citroensap: 0,5
  • teen look: 1
  • olijfolie
  • currypoeder: 0,5 el
  • tijm
  • peterselie (verse)
  • peper
  • zoutvervanger zoals Losalt, K-sel, herbamare natriumarm…

Bereiding

  1. Besprenkel de vis met het citroensap. Meng 2 el olijfolie met het currypoeder en met een beetje zoutvervanger. Verdeel dit mengsel over de vis.
  2. Maak de champignon schoon en snij ze in plakjes. Bak ze een paar minuten samen met de geperste look en de tijm in een hete pan met olie. Voeg de light room en de wijn toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
  3. Bak ondertussen de vis in een warme pan met olie op een matig vuur.
  4. Werk af met de peterselie.
  5. Lekker met aardappelpuree.

Tip: hoef je niet per se een zoutarm dieet te volgen? Dan kan je gewoon zout gebruiken als je wil.