Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Door een probleem bij verzendingsfirma zijn de brieven voor de betaling van onze verzekeringen later dan voorzien verstuurd. Meer weten

Visfilet in folie

Ingrediënten voor 2 personen

  • worteltjes: 200 g
  • bleekselderij: 200 g
  • visfilet: 150 g
  • water: 2 glazen
  • dieetmargarine
  • citroensap
  • dille
  • peper
  • aluminiumfolie: 2 stukken

Bereiding

  1. Worteltjes en bleekselderij in blokjes snijden en op de folie leggen.
  2. De vis met citroensap besprenkelen, kruiden en op de groenten leggen. Bestrooien met de geknipte dille. De margarine er in klontjes over verdelen.
  3. De folie zorgvuldig dichtvouwen en de vis bij 200°C in 20 à 30 minuten gaar laten worden.