Hospitalisatie​verzekering KliniPlan

  • Hoge terugbetalingen tot € 17 951 per jaar
  • Betaalbaar dankzij lage premies
  • Gratis voor kinderen van 0 tot 3 jaar
  • Iedereen kan zich verzekeren. KliniPlan sluit niemand uit op basis van medische voorgeschiedenis of leeftijd

Bereken mijn premie

KliniPlan online aanvragen

Je kan onze hospitalisatieverzekering nu ook snel en eenvoudig online aanvragen. Je kan meteen aansluiten in enkele klikken.

Sluit meteen aan

Meer weten over KliniPlan?

Wens je meer informatie te ontvangen? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Ik wil meer weten

Nog geen lid van Solidaris?

Om aan te sluiten bij KliniPlan moet je lid zijn van ons ziekenfonds. Nog geen lid? Wij regelen je overstap met je huidig ziekenfonds. Je hoeft zelf niets te doen.

Word lid van Solidaris

KliniPlan(Plus), de betaalbare hospitalisatieverzekering

Wil je jezelf beschermen tegen onverwachte ziekenhuiskosten? Met KliniPlan en KliniPlanPlus biedt Solidaris je 2 opties aan voor een sterke en betaalbare hospitalisatieverzekering. Je kiest zelf de formule die het beste aanleunt bij wat jij wil. Dankzij KliniPlan hoef je je minder zorgen te maken over de kosten van de opname en kan je je concentreren op het essentiële: je gezondheid.

Verblijf je liever in een kamer voor één persoon? Kies dan voor KliniPlanPlus. Je geniet van een volledige terugbetaling bij een verblijf in een eenpersoonskamer, zonder franchise te betalen. KliniPlanPlus betaalt tot € 63 686 per jaar terug.

Veelgestelde vragen

Ja, er is een zeer korte wachttijd van 3 maanden. Je hebt geen wachttijd:

  • bij een ongeval;
  • bij specifieke ziekten (zie algemene voorwaarden);
  • als je langer dan 3 maanden aangesloten was bij een andere gelijkaardige hospitalisatieverzekering en zonder onderbreking overstapte naar KliniPlan of KliniPlanPlus.

KliniPlan(Plus) betaalt deze kosten terug:

  • Je opname in het ziekenhuis (ook bij dagopname): terugbetaling tot € 17 951 per jaar met KliniPlan en tot € 63 686 per jaar met KliniPlanPlus.
  • Behandelingen voor en na je opname: terugbetaling tot € 550 per opname met KliniPlan en tot € 937 per opname met KliniPlanPlus.
  • Behandelingen thuis als je ernstig ziek bent: terugbetaling tot € 7479 per jaar met KliniPlan en tot € 7960 per jaar met KliniPlanPlus.

Via deze link kan je een formulier 'aanvraag tot tegemoetkoming' downloaden. Vul het in en voeg de originele factuur of andere bewijzen toe. Stuur het ons op via e-mail of steek het in de brievenbus van een kantoor in je buurt.

Wil je KliniPlan en KlinPlanPlus vergelijken om te weten wat voor jou de beste oplossing is?

Bekijk de overzichtstabel van onze 2 hospitalisatieverzekeringen

Bekijk alle details

Wil je meer weten over KliniPlan of KliniPlanPlus?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Verplichte velden

Wij verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de pagina over ons privacybeleid.

Solidariteit is het kloppend hart van ons ziekenfonds. Solidaris wil er zijn voor iedereen. Ziek of gezond. Want goede en betaalbare gezondheidszorg, daar heeft iedereen recht op. Bij ons ziekenfonds sta je bovendien sterk in je voordeel. Je kan rekenen op een goede dienstverlening en een sterk voordelenpakket voor jou en je gezin.

Solidaris, iedereen mee.