Er zijn oplichters aan het werk die via valse mails en telefoons proberen je gegevens te achterhalen en te misbruiken.
Lees onze tips en laat je niet misleiden door phishing.

Macaroni met zalm

IngrediĆ«nten voor 2 personen

  • zalm: 200 g (filet)
  • macaroni: 150 g (volkoren)
  • tomaat: 2
  • pijpajuintje: 1
  • olijfolie
  • rozemarijn: 0,5 el
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Snij de tomaten in fijne blokjes. Snij de pijpajuin in dunne ringetjes. Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in circa 4 minuten aan beide kanten bruin. Breng op smaak met peper en zout en leg ze op een bord.
  3. Verhit opnieuw olie in dezelfde pan en fruit de pijpajuin met rozemarijn gedurende 2 minuten. Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op matig hoog vuur 3 tot 5 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  4. Snij de zalm in stukjes. Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor. 

Tip: lekker met een ratatouille van seizoensgroenten voor extra vitaminen.