Voordelen om je tanden in te zetten

Onze sterke tandvoordelen al ontdekt? Kinderen krijgen € 1050 terugbetaald bij orthodontie. Volwassenen krijgen tot € 1050 terugbetaald voor kronen, bruggen, implantaten en prothesen. Zonder extra premie, inbegrepen in je ledenbijdrage. Je extra goed verzekeren kan je via onze betaalbare tandverzekering DentaPlan.

Ontdek onze sterke tandvoordelen

Tandvoordeel kinderen

Heeft je kind een beugel nodig? Dan heb je als lid recht op een terugbetaling van € 1050 per behandeling. Bij bijzondere aandoeningen loopt dat bedrag op tot € 1425. Je krijgt dus een vast bedrag en geen percentage op je factuur. Snel, eenvoudig en inbegrepen in je ledenbijdrage.

Vind hier alle info

Tandvoordeel volwassenen

Ook voor prothesen, implantaten, kronen en bruggen ontvang je een terugbetaling. Je krijgt 20 % terugbetaald van het bedrag dat je zelf betaalde, tot maximaal € 1050 om de 2 jaar. Bij ongevallen en kankerpatiënten verhogen we de terugbetaling tot € 4000. Zonder extra premie, inbegrepen in je ledenbijdrage.

Vind hier alle info

Glimlach verzekerd, met DentaPlan

Wil je extra verzekerd zijn tegen hoge tandkosten? Neem dan onze tandverzekering DentaPlan en ontvang terugbetalingen tot € 1737 per persoon. Elk jaar opnieuw! De tandverzekering die niemand uitsluit, aan een lage premie.

Ontdek DentaPlan

Al lid van Solidaris?

Dan geniet je automatisch van onze sterke tandvoordelen!

  • Om van het tandvoordeel voor kinderen of volwassenen te genieten, betaal je geen extra premie. Het zit gewoon in je lidgeld.
  • Bij orthodontie betalen we je een vast bedrag in 2 schijven van € 525. We werken niet met een percentage op je factuur. Je hebt sowieso recht op € 1050.
  • We regelen alles snel en eenvoudig.

Nog geen lid?

Op zoek naar een ziekenfonds dat bij je past? Kies dan voor de sterke voordelen en dienstverlening van Solidaris. Aansluiten kan volledig online. Dat gaat snel en gemakkelijk. Wij nemen zelf contact op met je vorige ziekenfonds om de overgang te regelen. Je hoeft er dus zelf niets voor te doen.

Online lid worden

Heb je een vraag over onze tandvoordelen of over lid worden bij Solidaris?

Stel dan hier je vraag. Laat hieronder je gegevens na en wij contacteren je met de nodige informatie. Wens je over te stappen naar Solidaris? Dan brengen we ook je inschrijving in orde. Zo kan je meteen genieten van onze sterke tandvoordelen.

Verplichte velden

Wat kies ik best om van een maximale terugbetaling te genieten?

Elke situatie is anders. Deze cijfervoorbeelden maken veel duidelijk.

Hoe bespaarde Sarah (13) 1980 euro op haar beugel?

Het was even schrikken voor de ouders van Sarah toen ze de prijs voor de behandeling bij de orthodontist opvroegen. Sarahs beugel zal 2900 euro kosten. Maar de schok was snel over. Want hoeveel betalen ze nu echt dankzij Solidaris?

Lees meer

Hoeveel kost de beugel van Inneke (32)?

Beugelen als dertiger. Het is geen evidente keuze. Een behandeling kan duur uitvallen. Maar voor Inneke vallen de kosten goed mee. Ze is dan ook goed beschermd met DentaPlan van Solidaris.

Lees meer

Nog meer sterke voordelen

Oogzorg, hoorzorg, tandzorg, zwangerschap, psychologische zorg ... Bij Solidaris zit je goed en ben je sterk beschermd. Ontdek ons handig overzicht met alle voordelen, terugbetalingen en dienstverlening.

Ontdek ze hier

We staan voor je klaar

Heb je vragen? Wil je meer info via een persoonlijk gesprek? Onze medewerkers staan voor je klaar. Of het nu gaat over informatie rond voordelen, diensten, de werking van ons ziekenfonds of jouw persoonlijk gezondheidsdossier, je kan bij ons terecht. Met ons uitgebreid kantorennetwerk en onze online dienstverlening kan je ons vlot bereiken.

Neem contact op

Wij verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de pagina over ons privacybeleid.

Solidariteit is het kloppend hart van ons ziekenfonds. Solidaris wil er zijn voor iedereen. Ziek of gezond. Want goede en betaalbare gezondheidszorg, daar heeft iedereen recht op. Bij ons ziekenfonds sta je bovendien sterk in je voordeel. Je kan rekenen op een goede dienstverlening en een sterk voordelenpakket voor jou en je gezin.

Solidaris, iedereen mee.